Dit zegt de keuze van je hardloopschoen over jou
Op welke hardloopschoenen loop jij?

Het kiezen van de juiste hardloopschoen is heel persoonlijk. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander totaal niet. De voorkeur van jouw hardloopschoenen kunnen daarom weleens iets zeggen over jou als hardloper…

Dit zegt de keuze van je hardloopschoen over jou

adidas
Hardlopen is voor jou echt een teamsport! Je loopt het liefst met een hardloopmaatje waarmee je samen traint voor je eerstvolgende wedstrijd. Zo blijf je gemotiveerd en kun je lekker kletsen.

Under Armour
Hoe vroeger, hoe beter: jij bent een echte vroege vogel. Je loopt het liefst voor zonsopkomst en vindt het heerlijk als je niemand tegenkomt. Je kakt aan het einde van de dag vaak in, maar pakt daarom ook genoeg slaap om de volgende ochtend weer fit te kunnen lopen.

Brooks
Van een 5 kilometer tot een marathon: jij bent van alle markten thuis. Je hebt je daarom al voor meerdere wedstrijden ingeschreven – en probeert niet-lopers te motiveren om mee te doen. Er is tenslotte niks mooiers dan de loopsport.

Nike
Je favoriete playlist in je oren en knallen: jij loopt het liefst in je eentje met een snel tempo. Je bent tenslotte een echte snelle Jelle en niemand kan je goed bijhouden. En afremmen? Ho maar! Jij gaat elk rondje voor een nieuwe PR.

On
Running in Clouds? Jij zit tijdens je run vaak met je hoofd in de wolken. Het komt daarom vaak voor dat jij onopgemerkt opeens een lange afstand hebt afgelegd. Je vindt lange afstanden heerlijk en denkt erover na om ooit een ultramarathon te lopen.

Saucony
Een rustige duurloop? Dat komt in jouw woordenboek niet voor. Je wil het liefst zo snel mogelijk lopen en je voelt je pas alive and kicking als je hartslag in je keel zit. Jij kijkt daarom elke week enorm uit naar je tempoloopjes.

New Balance
Jij bent een echte avondloper. Je hebt vaak de hele dag nodig om op te warmen. Ben je eenmaal opgewarmd? Dan ga je als een speer! Je haalt alles uit je training en kruipt bij thuiskomst vaak het liefst zo snel mogelijk onder het wol.

HOKA
Een rondje hardlopen is voor jou niet alleen een training: het is ook een catwalk. Je hebt voor elke gelegenheid een bijpassende hardloopoutfit – met altijd de nieuwste gadgets. Je loopt het liefst met muziek en je bent altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging.

PUMA
Heb jij een hardloopdoel? Dan ga je er voor de volle 100 procent voor. Je slaat nooit je training over – en boekt daarom enorm veel progressie. Je leeft echt van wedstrijd naar wedstrijd en kan niet wachten om weer in het startvak te staan.

Mizuno
Jij bent gek op het lopen van lange afstanden in de natuur. Je loopt het liefst zonder muziek zodat je kunt luisteren naar het geluid van zingende vogels en het geruis van de wind door de bomen. Trailrunnen is daarom ook echt iets voor jou, maar je vindt het ook fijn om gedachteloos te lopen.

ASICS
Hardlopen is voor jou echt een levensstijl. Snelheid en afstand doen er niet toe – en je laat je door niks of niemand opjagen. Het allerbelangrijkste is dat jij lekker kan lopen. Hierdoor loop je soms ongepland bizarre afstanden of een hele snelle PR.

Zoek hotels en meer ...Bron bericht        : Runner's web | Runner's world
Afbeeldingen via : Ecosia zoekmachine.
Dit zegt de keuze van je hardloopschoen over jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.