TOP 5 leukste Moederdagcadeaus voor hardloopliefhebbers
Met deze speciale Moederdag cadeaus zet jij je hardlopende moeder in het zonnetje.

De lente staat weer op de stoep. Geen scherpe windstoten meer maar warme zonnestralen en gezonde dosis vitamine D. Naast dit geweldige hardloopweer brengt deze periode ook één van de belangrijkste dagen van het jaar: Moederdag. Zondag 8 mei is dé dag om wat extra aandacht te besteden aan de speciale moeders in je leven. Of dit nu je partner is, of je eigen moeder, dit is hét moment om te laten zien dat je aan ze denkt.

Wij helpen jou natuurlijk graag in de eeuwige zoektocht naar het perfecte moederdag cadeau. Of je moeder een hardloper in de dop is, of al jaren de runner’s high najaagt; wij hebben alvast de leukste moederdag cadeaus met een hardloop-tintje geselecteerd. Shop ze!

1 moederdagcadeaus voor hardloopliefhebbers
Is je moeder hard toe aan een nieuwe paar hardloopschoenen? De gloednieuwe Gel-Nimbus 24 van Asics biedt superieure demping en een geweldige pasvorm. De hardloopschoen is zo’n 10 gram lichter dan de vorige versie, dus je landt nu nóg zachter bij elke stap. Een heerlijke trainingsschoen voor elke dag.

2 Under Armour
Mooi roze is niet lelijk! Deze lichtroze hardlooppet van Under Armour is een handige must-have voor het mooie weer. De pet houdt de felle zonnestralen uit je ogen, en maakt je sportoutfit helemaal compleet.

3 Waterfles met leuke tekst Bol.com
Van dit originele moederdagcadeau gaat elk hart sneller kloppen. We weten allemaal hoe belangrijk het is om gehydrateerd te blijven tijdens al je runs, en hoe leuk is dat met deze fles? Met deze waterfles krijgt je moeder een extra steuntje in haar rug.

4 Sporthorloge – Fitbit Bijenkorf
Al een paar keer moederdag onbewust overslagen? Dan wordt het tijd dat je eens goed uitpakt. Met een mooie sporthorloge van Fitbit maak je het zeker weer goed. Deze smartwatch meet je stappen, verbrande calorieën en de dagelijkse herstelscore die aangeeft hoe je lichaam herstelt van een workout. Vertrouw ons, ze zal je eeuwig dankbaar zijn.

5 Nutribullet MagicBullet
De NutriBullet wordt ook wel de Polar onder de blenders genoemd. Deze compacte blender komt met een elf-delige set. Zo tovert je moeder de lekkerste recepten, zoals een banaan-amandel proteïne smoothie, in een handomdraai op tafel. Tip van de redactie; ga vaak even langs, zo kan jij er ook van genieten.

Zoek hotels en meer ... Bron bericht        : Runner's web | Runner's world
Afbeeldingen via : Ecosia zoekmachine.
TOP 5 leukste moederdagcadeaus voor hardloopliefhebbers
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: