Waarom dit hardloopvest met verlichting onze absolute favoriet is
Een must have voor de donkere dagen, en dit is waarom.

De dagen worden korter en de nachten worden langer. Dat betekent: gezelligheid en feestdagen. Maar, voor hardlopers betekent het ook rekening houden met de zonsopkomst of zonsondergang. En laat dat nu juist lastig zijn als je een baan hebt en geen tijd hebt om in de pauze je rondje te doen. Of je nu vroeg uit de veren bent om je training af te werken of je hardloopkleding pas na je werkdag aantrekt, dat het steeds eerder donkerder wordt is en blijft een feit. Wij van Runner’s World zijn daarom enorm fan van hardloopverlichting. En dan is vooral dit hardloopvest is onze favoriet!

Ook fijn: het hardloopvest is verstelbaar. Dus heb jij de ene keer een dik waterafstotende windjack aan en de andere keer alleen een thermoshirtje, sluit het vest alsnog goed af!

Dit is ons favoriete hardloopvest met verlichting
Met dit hardloopvest van Avento loop jij met een gerust hart langs onverlichte paden en wegen. Naast het feit dat het gele hesje reflecterende stukken heeft, zitten er aan de voorzijde vier witte LED lampen en aan de achterzijde 4 rode LED lampen. Die zowel kunnen knipperen als branden. Oftewel: jij bent niet meer te missen. Ook fijn: het vest is nu in de korting!

 

Zoek hotels en meer ...Bron bericht        : Runner's web | Runner's world
Afbeeldingen via : Ecosia zoekmachine.
Waarom dit hardloopvest met verlichting onze absolute favoriet is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.