Schrijf je nu in voor de Zevenheuvelenloop
Lees hier alles over de eerstvolgende editie van de Zevenheuvelenloop.

De inschrijving voor de 37e NN Zevenheuvelenloop is geopend. De 7 kilometer vindt plaats tijdens de NN Zevenheuvelennacht op zaterdag 19 november en de 15 kilometer wordt gelopen op zondag 20 november. Na twee afgelaste edities door het coronavirus, kijkt de Stichting Zevenheuvelenloop uit naar een spetterende rentree van de snelste 15 kilometer ter wereld.

Inschrijving geopend voor de 27e editie Zevenheuvelenloop
De Nijmeegse najaarsklassieker kent hetzelfde programma als eerdere edities: het weekend start op zaterdag met de Mini NN Zevenheuvelenloop, gevolgd door de NN Zevenheuvelennacht om 19:00 uur. Op zondag start de 15 kilometer om 13:00 uur.

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: ‘We kijken er erg naar uit om eindelijk weer een mooi hardloopfeest bij de NN Zevenheuvelenloop neer te zetten. We zien en horen om ons heen dat mensen tijdens de coronacrisis een doel misten om naartoe te trainen. Met de NN Zevenheuvelenloop bieden we dit doel én de mogelijkheid om samen met 32.000 lopers te genieten van het schitterende parcours tussen Nijmegen en Groesbeek.’

Inschrijving Dustin Bedrijvenloop ook geopend
Ook de inschrijving van de Dustin Bedrijvenloop is geopend. Bedrijventeams bestaan uit 5 lopers bij de NN Zevenheuvelennacht en 10 lopers bij de NN Zevenheuvelenloop. Alle bedrijventeams zijn op beide dagen welkom in het ROC-gebouw vlakbij het start- en finishgebied. Op zondag vindt hier na de 15 kilometer een feest plaats voor alle deelnemers aan de Dustin Bedrijvenloop.

Maximaal aantal deelnemers van 32.000 lopers
Er zijn 7.000 plaatsen beschikbaar voor nachtlopers en 25.000 voor Zevenheuvelenlopers. Inschrijven kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl. Lees hier onze tips om je voor te bereiden op een heuvelachtige wedstrijd.

Zoek hotels en meer ... Bron bericht        : Runner's web | Runner's world
Afbeeldingen via : Ecosia zoekmachine.
Schrijf je nu in voor de Zevenheuvelenloop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: